“In de lange geschiedenis van de mensheid hebben degenen die geleerd hebben het meest effectief te kunnen samenwerken en improviseren, de overhand gekregen”

– Charles Darwin

Ons team

Met collega’s uit verschillende disciplines, werken wij samen om teamtrainingen te geven.
We bundelen onze krachten waardoor we groepen kunnen helpen.

LoopbaanKOMASsie Logo

‘LoopbaanKOMPASsie’ is een training verdeeld over twee dagen waarin je een kompas gaat maken dat richting geeft aan je loopbaan. Je focust je op wat je ècht wil en wat ècht bij je past zodat je daarnaar kunt leven! Het programma is ontwikkeld door Frédérique, Jolanda en Jelly, ieder vanuit hun eigen talent en achtergrond. Samen bereik je meer en ook dat is een belangrijk onderdeel van LoopbaanKOMPASsie!

Frederique Gerlacius van Swinderen

Frédérique Gerlacius van Swinderen

Heeft bijna twintig jaar werkervaring binnen de financiële dienstverlening en is gecertificeerd Loopbaan- en Personal Coach, Stress-en Burn-out Counselor en TMA Professional. Zij heeft haar eigen coachpraktijk ‘Talent to Coach’ opgericht dat zich richt op Loopbaan- en Personal Coaching voor particulieren en organisaties. Daarnaast werkt zij als Co-Trainer van de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij de Balansgroep in Driebergen.

Jolanda Antoons

Jolanda Antoons

Is werkzaam als senior HR business partner bij een eigenzinnige internetprovider en heeft haar eigen HR adviesbureau onder de naam ‘Antoons HR Advies’ (www.antoonshradvies.nl). In de afgelopen twintig jaar heeft zij de ontwikkeling van leidinggevenden en medewerkers altijd centraal gezet. Zij heeft vele loopbaangesprekken met medewerkers gevoerd en leidinggevenden gecoacht. Tevens heeft zij managementteams begeleid in hun ontwikkeling.

Jelly Paulusma

Jelly Paulusma

Heeft een achtergrond in Human Resources Management/Loopbaancoaching, Bedrijfskunde en NLP. Haar jarenlange werkervaringen brengt zij bijeen in LoopbaanKOMPASie. Daarnaast is zij werkzaam als projectmanager in het bedrijfsleven en ondersteunt zij mensen met paarden als Ruitercoach bij haar eigen bedrijf ‘Bynt-Horsemanship’ (www.bynt-horsemanship.nl).

Sandra van de Pol

Sandra van de Pol

Met Sandra organiseren wij TMA Teamtrainingen.

Sandra is sinds 2008 eigenaar van DYOS Connect Mens- en organisatieontwikkeling (www.dyosconnect.nl). Zij werkt als gecertificeerd Organisatiecoach, Personal Coach, Loopbaancoach en TMA-talentmanager. Haar doelgroepen zijn leidinggevenden, jong professionals, volwassenen, organisaties in verandering. Daarnaast werkt zij als trainer van de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij de Balansgroep.

Annerieke Donselaar

Met Annerieke organiseren wij “Dames van de Bankcoaching”: teambuildingbijeenkomsten voor mensen die werkzaam zijn in de financiële sector.

Annerieke Donselaar is eigenaar van Motivan (www.motivan.nl). Zij is gecertificeerd coach. Zij coacht professionals op een kruispunt in hun carrière. Door haar jarenlange ervaring in de financiële sector snapt zij waar het plezier zit, maar ook waar de pijnpunten liggen. Zij begeleidt teams en leidinggevenden naar meer effectiviteit en voldoening op het werk. Met een maatwerk-traject, toegespitst op de actualiteit en altijd met humor, structuur en werkelijk begrip voor de sector.

 

Credits Hanneke Queens

Kwaliteitsgarantie